• Wheat

  • Såning majs

  • Køer

  • Malkekarrussel

  • Hvedehøst

  • Solsikke

  • Panorama Slovakia

  Forsiden  -  Investor Relations  -  Aktionærture  -  Juni 2020

Juni 2020

------> LUKKET FOR TILMELDING <-------

(Men det er muligt at blive skrevet op på venteliste, i tilfælde af frafald)

FirstFarms A/S afholder aktionærtur med besøg i to lande d. 7. juni - 10 juni 2020

FirstFarms tilbyder denne gang sine aktionærer at deltage i en tur til selskabets kvæg- og planteproduktion i Slovakiet samt svineproduktionen i både Slovakiet og Tjekkiet.

I Slovakiet bliver der mulighed for at se mælkeproduktionscenteret i Plavecky Stvrtok og høre om produktionen fra de ca. 2.500 malkekøer. Der bliver i løbet af turen ligeledes mulighed for at følge udviklingen i afgrøderne på FirstFarms’ store markbrug på 9.300 hektar, se maskincenteret i Vinohradok samt høre om de forskellige produktioner og produktionsbetingelser.

I juli 2019 udvidede vi i Slovakiet med en plante- og svineproduktion i Gabcikovo. Her bliver der mulighed for at se produktionssitet med 2.300 søer med en årlig produktion af 75.000 grise samt gennemgang af produktionen og vores udviklingsplaner.

I Tjekkiet, som vi overtog i maj 2018, er der ligeledes en plante- og svineproduktion, og der bliver her mulighed for at se det ene produktionssite i Vlasatice. I Tjekkiet har vi en samlet produktion på 72.000 slagtesvin pr. år.

Der vil være repræsentanter fra ledelsen på dele af turen, samt rundvisning ved lokal ledelse på dansk og engelsk.

Det vil blive muligt at komme inden for i vores kvægstalde, men ikke svinestalde.

Desuden bliver der rig mulighed for at opleve både Bratislava i Slovakiet og Brno i Tjekkiet. Der er under hele turen en dansktalende guide, som vil fortælle om både den slovakiske og tjekkiske historie og dagligdag. Se hele programmet her.

Tilmeldingsfristen er d. 1. marts 2020, og der gælder først-til-mølle-princippet. Se yderligere oplysninger omkring tilmelding og betaling i programmet.

 

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.